Power Flush

Een regelrechte doorbraak op het gebied van onderhoud is Power Flush: een dynamische spoelmethode voor automatische versnellingsbak. de

POWER FLUSH

volvo, renault, Coehorst Automobielen is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, schadeherstel (voor verzekeringsmaatschappijen) en APK-keuringen van Volvo en Renault.

Slecht schakelgedrag en andere klachten?

Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik.
Slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak; zeer bekende klachten bij automatische transmissies.

De oorzaak?

Bij ‘verversen’ op de ouderwetse manier wordt slechts 30 tot 40% van de oude vloeistof (ATF) vervangen door nieuwe ATF-vloeistof. De vloeistof wordt hierbij dus niet in zijn geheel vervangen.
Het gevaar van deze ouderwetse methode is verergering van de klachten door losgeweekt vuil wegens het hoog reinigend vermogen van de nieuwe ATF-vloeistof.
Met behulp van de PowerFlush methode wordt het volledige systeemgereinigd en ververst en het maximaal haalbare resultaat bereikt, en is er geen sprake van loskomend vuil NA de behandeling.
In bijna alle gevallen verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon en worden dure reparaties en/of revisies voorkomen.

Voordelen PowerFlush

  • Effectieve reiniging van het volledige oliecircuit van de automatische transmissie.
  • Inclusief oliekoeler, koppelomvormer, kleppen en oliekanaaltjes van het schakelbrein en olieleidingen.
  • Het volledige oliecircuit wordt voorzien van verse ATF.
  • Geen vermenging van oude en verse ATF.
  • Transparant reinigingsproces waarbij de hoeveelheid vrijgekomen vuil zichtbaar is.
  • Het oliecircuit wordt gelijkmatig en volledig vrij van lucht gevuld met een hoogwaardige synthetische longlife ATF met de juiste specificaties zoals voorgeschreven door de fabrikant.
  • Nieuwe ATF zorgt voor betere smering en dus minder slijtage.
  • Nieuwe ATF elimineert overmatig slippen waardoor minder warmteontwikkeling ontstaat met als resultaat een beter schakelgedrag en een lager brandstofverbruik.
  • Het PowerFlush systeem werkt zeer efficiënt, gebruiksvriendelijk en milieu vriendelijk.
  • Geschikt voor alle automaatbakken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een Diagnose en eventuele behandeling van uw Automaat-versnellingsbak.

power flush volvo, renault, Coehorst Automobielen is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, schadeherstel (voor verzekeringsmaatschappijen) en APK-keuringen van Volvo en Renault.

VUL UW TELEFOONNUMMER IN EN WIJ BELLEN U ZO SNEL MOGELIJK TERUG

terugbel verzoek

Vul het formulier in hieronder en wij bellen u terug.